Noutati medicale

Testare pentru depistarea anticorpilor COVID19 cu rezultat in aceasi zi! - adaugat in: 10-12-2020

Medicaltop Bacau - Testare pentru depistarea anticorpilor COVID19 cu rezultat in aceasi zi

Orar recoltare: 07.00 – 10.00, de Luni pana Vineri

Recoltarea se face din sange prin metoda imuncromatografie aprobata de Ministerul Sanatatii.

Tomografia Computerizata, High-resolution CT (HRCT) la Clinica MedicalTop Bacau - adaugat in: 13-11-2020

NOU !!! Tomografia Computerizata, High-resolution CT (HRCT) la Clinica MedicalTop Bacau

Tomografia Computerizata, High-resolution CT (HRCT), ajuta la explorarea imagistica a plamanilor si depistarea leziunilor pulmonare rezultate in urma infectiei cu virusul COVID-19.

Dintre investigatiile imagistice, tomografia computerizata de inalta rezolutie (HRCT) reprezinta investigatia de cea mai mare calitate in evaluarea leziunilor pulmonare ulterioare infectiei COVID-19 și ajuta in special la monitorizarea in serie a persoanelor care au invins boala.

NOU !!! Tomografia Computerizata, High-resolution CT (HRCT) la Clinica MedicalTop Bacau

Despre utilizarea acestui tip de investigație la persoanele infectate, sau care au fost infectate cu COVID-19, putem spune ca este cea mai recomandata și performantă metoda, a explicat dr. Nita Bogdan, medic primar radiologie și imagistica medicală, specialist in cadru clinicii MEDIACALTOP.

In Statele Unite explorarea HRCT intra in protocolul preoperator chiar si in cazul unui test PCR negativ .

NOU !!! Tomografia Computerizata, High-resolution CT (HRCT) la Clinica MedicalTop Bacau

Vă așteptăm in clinica noastră - MEDICALTOP, unde avem cel mai performant Computer Tomograf de inalta rezoluție ( HRCT ) pentru depistarea și evaluarea corecta a leziunilor pulmonare cu infecția COVID-19, necesara si pentru persoanele care au invins boala pentru a se asigura ca nu au rămas cu leziuni pulmonare in urma infecției cu COVID-19.

Nou! - Servicii medicale de Imagistica medicala / Tomografie computerizata cu decontare prin CNAS - adaugat in: 08-10-2020

Servicii medicale de Imagistica medicala / Tomografie computerizata cu decontare prin CNAS prin Medicaltop Bacau

Servicii medicale de Imagistica medicala / Tomografie computerizata cu decontare prin CNAS la clinica Medicaltop Bacau

Începând cu luna Septembrie 2020 Clinica MedicalTop va ofera servicii medicale pentru specializarea Imagistica medicala / Tomografie computerizata cu decontare prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

NOU !!! Medicii si pacientii la un click distanta prin serviciul de telemedicina accesand medgo.ro - adaugat in: 11-05-2020

NOU !!! Medicii si pacientii la un click distanță prin serviciul de telemedicina accesand: https://www.medgo.ro/

Medicii si pacientii la un click distanță prin serviciul de telemedicina accesand: https://www.medgo.ro/

DR. VADIM CHETRAR
MEDIC PRIMAR GINECOLOGIE

DR. NATALIA PRIPA
MEDIC SPECIALIST MEDICINA DE FAMILIE

Nou! - Servicii medicale Medicina de familie la clinica MedicalTop - adaugat in: 23-03-2020

Servicii medicale Medicina de familie la Medicaltop Bacau

Servicii medicale Medicina de familie la clinica MedicalTop

Începând cu luna martie 2020 Clinica MedicalTop va ofera servicii medicale pentru specializarea Medicina de familie.

Nou! - Servicii medicale Endocrinologie cu decontare prin CNAS - adaugat in: 16-09-2019

Servicii medicale Endocrinologie cu decontare prin CNAS prin Medicaltop Bacau

Servicii medicale Endocrinologie decontate de CNAS la clinica Medicaltop Bacau

Începând cu luna octombrie 2019 Clinica MedicalTop va ofera servicii medicale pentru specializarea Endocrinologie prin decontare cu CNAS.

Nou! - echipament modern - generatie 2019 pentru tomografie computerizata si angio-computer tomograf la Medicaltop Bacau - adaugat in: 28-05-2019

Computer tomografie la cele mai înalte standarde la Medicaltop Bacau

Clinica noastră vă pune la dispoziţie un aparat de tomografie computerizată de generaţie 2019, capabil să execute, în premieră în judeţul Bacău, şi angio – computer tomografie la cele mai înalte standarde.

Tomografia computerizata (CT) foloseste razele X (roentgen) pentru a vizualiza in detaliu structura (morfologia) diferitelor organe ale corpului uman. Tomografia computerizata este folosita pentru a investiga diferite parti ale corpului precum capul, regiunea gatului, toracele, abdomenul, pelvisul sau membrele.

Angio – computer tomografia este metodă medicală investigativă utilizată pentru a vizualiza arterele şi venele din corpul uman. Folosind tehnologia tomografiei computerizate multislice şi cu ajutorul unei substanţe de contrast injectate în vasele de sânge se pot identifica stenoze (îngustări) ale acestora, anevrisme (dilatări ale pereţilor vaselor), disecţii, ocluzii sau malformaţii sangvine.


Nou! - Implanturi dentare Megagen la Medicaltop Bacau - adaugat in: 17-04-2019

Implanturi dentare Megagen prin clinica Medicaltop Bacau - Servicii medicale de stomatologie si implantologie dentara

Implanturi dentare Megagen la clinica Medicaltop Bacau

Începând cu luna aprilie 2019 Clinica MedicalTop a devenit membra a comunitatii mondiale MegaGen, prin folosirea implanturilor dentare cu un design ce respecta cele mai înalte standarde de calitate existente la ora actuala în implantologie. Acesta este confectionat dintr-un aliaj de titan de gradul 4, cu o puritate superioara si prezinta o spira ce menajeaza substratul osos - interventia chirurgicala fiind, astfel, minim invaziva.

  • Dr. Dospinescu Mihai
  • Dr. Dospinescu Alexandra

Nou! - Servicii kinetoterapie si fizioterapie la Medicaltop Bacau - adaugat in: 07-01-2019

Servicii medicale de kinetoterapie si fizioterapie la Medicaltop Bacau

Servicii kinetoterapie si fizioterapie:

  • Recuperare medicala - Electrostimulare musculara, corporala si facială cu termosauna
  • Stimulare musculatura faciala cu ultrasunete
  • Reducerea ridurilor de expresie
  • Impachetări termocuverta cu diferite produse – la cerere
  • Masaj terapeutic
  • Exercitii spalier si minge in cadrul procesului de recuperare

Kinetoterapeut specialist, Petrescu Luminita Emanuela

Informatii orar: Programul este în functie de pacienti, iar vizita se face cu programare

Colaborare servicii medicale pentru personalul SNPPC la preturi reduse in cadrul policlinicii MedicalTop Bacau - adaugat in: 29-10-2018

Colaborare servicii medicale pentru personalul SNPPC la preturi reduse in cadrul policlinicii MedicalTop BacauPoliclinica MedicalTop şi optica medicală Oklari au încheiat un parteneriat de colaborare cu Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, oferind servicii medicale şi de achiziţii la preţuri reduse.

Nou! - servicii medicale de Neurochirurgie la Medicaltop Bacau - adaugat in: 29-10-2018

Servicii medicale de Neurochirurgie la Medicaltop BacauPentru a satisface nevoile pacienţilor, aflate în continuă ascensiune, Clinica MedicalTop oferă, cu caracter de noutate, servicii medicale de neurochirurgie, una dintre cele mai ample şi cu siguranţă cea mai tehnologizată ramură a chirurgiei.

Nou! - Farmacie in cadrul policlinicii Medicaltop Bacau - adaugat in: 29-10-2018

Servicii medicale de Farmacie la Medicaltop BacauÎn vederea facilitării actului medical, Clinica MedicalTop vă oferă servicii farmaceutice în colaborare cu Catena, cel mai mare lanţ de farmacii din România.

Nou! - servicii medicale de Chirurgie Generala la Medicaltop Bacau - adaugat in: 10-09-2018

Servicii medicale de Chirurgie Generala la Medicaltop BacauClinica MedicalTop vine în întâmpinarea nevoilor pacienţilor, atât adulţi cât şi copii, cu servicii de Chirurgie Generală în colaborare cu cea mai mare clinica de sănătate din regiunea Moldovei – ARCADIA, prin intermediul domnului doctor Sebastian Ralea, medic specialist Chirurgie Generală (adulţi) şi medic specialist Chirurgie Pediatrică, Şef Departament Specialităţi Chirurgicale Arcadia.

Nou! - detartraj si periaj gratuit la orice consultatie stomatologica in perioada Ianuarie Martie 2018 - adaugat in: 19-01-2018

servicii de intocmire si eliberare a fisei auto in cadrul Clinicii Medicaltop BacauVa oferim un vaucher gratuit pentru servicii de stomatologie. Astfel pentru orice consultatie stomatologica* efectuata in perioada Ianuarie Martie 2018 primiti detartraj si periaj gratuit in cadrul specializarii stomatologie in cadrul clinicii Medicaltop din Bacau.

* promotie valabila la achitarea unei consultatii stomatologice;
* costul unei consultatii este de 100 lei.

NOU !! Fisa de evaluare stomatologica in cadrul Clinicii Medicaltop - adaugat in: 10-01-2018

servicii de intocmire si eliberare a fisei auto in cadrul Clinicii Medicaltop BacauIncepand cu luna ianuarie 2018 Clinica MedicalTop puteti efectua in cadrul clinicii Medicaltop din Bacau fisa stomatologica de evaluare. Deasemenea cabinetul nostru de stomatologie ofera servicii de profilaxie, chirurgie dento-alveolara, arodontologie, endodotie, estetica dentara, protetica dentara, punand accent asupra prevenirii afectiunilor stomatologice cat si educarea pacientilor.
Conform ordinului din 2014 privind baremul medical, fişă stomatologică se adresează următoarelor categorii:

I. Candidaţi pentru unitaţile/ instituţiile de învăţământ din structura M.Ap.M./ M.A.I./ M.J./ A.N.P.
Elevi şi studenţi pe perioada şcolarizării pentru M.Ap.N./ S.R.I./ M.J./ A.N.P./ S.T.S./ S.I.E., S.P.P., înainte de absolvire sau până la primirea primului grad.
Candidaţi pentru cursul de formare a cadrelor militare ale M.Ap.N. pe filiera indirectă.

II. Soldaţi şi gradaţi profesionişti la angajarea în M.Ap.N./ S.P.P. şi pe perioada instruirii.

III. Persoanele care urmează să fie chemate/ rechemate/ încardate, după caz, în rândul cadrelor militare din M.Ap.N./M.A.I./ S.I.E./ S.T.S./ S.P.P./ poliţiştilor în serviciu/ funcţionarilor publici cu statul special din A.N.P./ M.J.

NOU !! Incepand cu luna Decembrie 2017 va oferim servicii medicale pe specialitatea Stomatologie in cadrul Clinicii Medicaltop - adaugat in: 15-11-2017

servicii de intocmire si eliberare a fisei auto in cadrul Clinicii Medicaltop BacauIncepand cu luna decembrie 2017 Clinica MedicalTop va pune la dispozitie servicii medicale de stomatologie. Cabinetul nostru ofera servicii de profilaxie, chirurgie dento-alveolara, arodontologie, endodotie, estetica dentara, protetica dentara, punand accent asupra prevenirii afectiunilor stomatologice cat si educarea pacientilor.

NOU !! Incepand 7 August 2017 va oferim posibilitatea intocmirii fisei auto in cadrul Clinicii Medicaltop - adaugat in: 07-08-2017

servicii de intocmire si eliberare a fisei auto in cadrul Clinicii Medicaltop BacauIncepand cu data de 07 August 2017 va oferim servicii de intocmire si eliberare a fisei auto in cadrul Clinicii Medicaltop Bacau

NOU !! Incepand cu luna August 2016 va oferim servicii pentru Spitalizare de zi prin contract cu CNAS - adaugat in: 25-07-2016

servicii pentru Spitalizare de zi prin contract cu CNASIncepand cu luna August 2016 va oferim Servicii pentru Spitalizare de zi prin contract cu Casa Nationala pentru Asigurari de Sanatate.

Servicii medicale pentru specializarea Pediatrie prin contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate - adaugat in: 02-06-2016

Incepand cu 01 Iunie 2016 va oferim servicii medicale pentru specializarea Pediatrie prin contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Clinica Medicaltop Bacau - cabinete medicale specializate - Pediatrie

NOU !! Incepand cu luna Mai 2015 va stam la dispozitie cu program prelungit la specializarea Pediatrie - adaugat in: 27-06-2015

Clinica Medicaltop Bacau - cabinete medicale specializate - PediatrieIncepand cu luna Mai 2015 la specializarea Pediatrie prelungim programul de lucru de Luni pana Vineri : 8.00 - 12.00 si 16.00 - 19.00, inclusiv Sambata de la orele 08.00 la 13.00.

Pentru programari nu ezitati sa ne contactati .

NOU! Servicii medicale de Nutritie si Dietetica - adaugat in: 26-06-2015

Clinica Medicaltop Bacau - cabinete medicale specializate - Nutritie si DieteticaIncepand cu luna Martie 2015 am introdus o noua specializare in portofoliu nostru: Servicii medicale de Nutritie si Dietetica.

Regimuri personalizate pentru slabit si diferite afectiuni.

Servicii oferite de D.N. – Miron Madalin Dietetician Nutritionist.

In curand vom asigura servicii medicale de Oncologie si Psihiatrie prin contract cu CNAS - adaugat in: 26-06-2015

Clinica Medicaltop Bacau - cabinete medicale specializate - oncologie - psihiatrieVa oferim servicii medicale de Oncologie si Psihiatrie prin contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

NOU! Asiguram servicii medicale de ONCOLOGIE - adaugat in: 26-06-2015

Clinica Medicaltop Bacau - cabinete medicale specializate - oncologieIn cadrul clinicii noastre am infiintat o noua sectie de specialitate, si anume, Oncologia.
Aceasta specializare va fi deservita de DR. MIHAELA SPIRIDON - MEDIC PRIMAR ONCOLOGIE

Poti descarca formularul standard in format pdf de aici, il poti completa si ulterior trimite la adresa sau poti completa formularul de mai jos: