Despre noi

NOU!-Efectuam consultatii de RADIOTERAPIE - medic specialist Dr. George Mihaila

NOU! Efectuam consultatii de RADIOTERAPIE.
Efectuam consultatii de RADIOTERAPIE - medic specialist Dr. George Mihăilă.

Medicaltop Bacau - Prezentare clinica

Clinica Medical Top Bacau - echipa de profesionisti formata din medici de elita va ofera servicii medicale de exceptie caracterizate prin promptitudine, profesionalism si standarde europene.

Rezultatele bune si calitatea actului medical ne recomanda drept o institutie implicata activ in nevoile pacientului, o institutie flexibila si dinamica care ofera o alternativa viabila serviciilor oferite de sistemul sanitar de stat.

Program Clinica si Laborator de Analize Medicale:

Luni-Vineri: 07.00-20.00

Sambata: 08.00-12.00

Program Optica Medicala:

Luni, Joi: 09.00 – 13.00 / 16.00 - 19.00

Marti, Miercuri: 09.00 – 17.00

Vineri: 09.00 – 16.00

Program Farmacie:

Luni-Vineri: 08.00-20.00

Sambata: 08.00-15.00

Duminica: 08.00-14.00


MedicalTop ofera o gama completa de servicii medicale, fiind acoperite peste 35 specialitati medicale, o gama complexa de investigatii paraclinice si analize de laborator.

Avand posibilitatea efectuarii a peste 350 de tipuri distincte de analize medicale complexe laboratorul nostru va sta zilnic la dispozitie cu echipamente avansate de analiza si o echipa de medici profesionisti.


Vezi lista proceduri si analize medicale disponibile


Clinica MedicalTop ofera servicii medicale in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Bacau pentru urmatoarele specializari: 


 • Medicina interna
 • Spitalizare de zi
 • Cardiologie
 • Psihiatrie
 • Psihologie
 • Oncologie
 • Laborator analize
 • Farmacie
 • Endocrinologie
 • Imagistica medicala / Tomografie computerizata
 • Gastroenterologie

Cabinete medicale specializate peste 35 de specializari medicale

Optica Medicala OKlari ofera urmatoarele produse: ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact, accesorii ochelari, service ochelari.

Investigatii medicale avansate asigurate de echipamente medicale de ultima generatie

Laborator analize medicale sistem de analize medicale automatizat care pune la dispozitie rezultatele foarte repede dupa recoltare, fiind acreditat RENAR.

Nou! Efectuam investigatie morfologie fetala la clinica Medicaltop Bacau

Nou! Efectuam investigatie morfologie fetala

Morfologia fetala reprezinta cea mai detaliata evaluare ecografica a fatului, astfel este posibil sa stii chiar din primele saptamani de sarcina, ce se intampla cu bebelusul tau, daca este sanatos si ce complicatii pot aparea mai tarziu.

Pentru orice organism in formare exista riscul de a dezvolta anumite defecte ce pot duce la aparitia unor malformatii congenitale. O parte dintre acestea se pot detecta din al doilea trimestru de sarcina prin intermediul morfologiei fetale.

Aceasta investigatie depisteaza 80% din totalul malformatiilor fetale, a explicat dr. Chetrar Vadim, medic primar ginecologie, specialist in cadrul clinicii MedicalTop.

Efectuam infiltratii cu plasma imbogatita cu trombocite - PRP la clinica Medicaltop Bacau

Efectuam infiltratii cu plasma imbogatita cu trombocite - PRP

PRP este o interventie naturala foarte utila pentru grabirea vindecarii in urmatoarele cazuri:

Leziuni sportive cronice,durere articulara cronica si artroza, rupturi partiale de tendon/ligament, interventii artroscopice, alopecie, rejuvenare faciala

vezi detalii..
Efectuam infiltratii DUROLANE bazate pe acid hialuronic stabilizat la Medicaltop Bacau

Efectuam infiltratii DUROLANE bazate pe acid hialuronic stabilizat

Procedura poate fi folosita in ameliorarea durerilor artrozice din orice articulatie, in stadiu incipient si moderat din glezna, pumn, degetele mainii si ale picioarelor cat si durerilor din articulatia temporomandibulara si intervertebrala.

De asemenea, este indicat pentru durerea post-artroscopie in mediu artrozic, inclusiv dupa refacerea chirurgicala a structurilor intraarticulare, in primele 3 luni de la interventie.

vezi detalii..

Poti descarca formularul standard in format pdf de aici, il poti completa si ulterior trimite la adresa sau poti completa formularul de mai jos: