Dezvoltarea activitatii de servicii medicale specializate la Cabinet Medical Boana SRL

Dezvoltarea activitatii de servicii medicale specializate la Cabinet Medical Boana SRL

SC Cabinet Medical Boana SRL finalizeaza in data de 23.12.2019, implementarea proiectului “Dezvoltarea activitatii de servicii medicale specializate la Cabinet Medical Boana SRL”, cod SMIS 114375, contract de finantare nr. 2980 / 30.08.2018, proiect co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Autoritatea de management pentru Programul Operational Regional 2014-2020 este Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, iar Organismul Intermediar pentru implementarea acestui program in Regiunea Nord-Est este Agentia Pentru Dezvoltare Regionala Nord Est.

Obiectivul general al proiectului: Cresterea competitivitatii economice la SC Cabinet Medical Boana SRL, pe piata locala, regionala si internationala, prin cresterea productivitatii muncii in activitatile de servicii medicale specializate prin dotarea cu echipamente de ultima generatie care permit efectuarea investigatiilor intr-un timp mai scurt, intr-o maniera integrata si inter-disciplinara, care conduc la cresterea calitatii si performantei acestora.

Obiectivele specifice:

  1. Dotarea spatiilor SC Cabinet Medical Boana SRL cu echipamente medicale de ultima generatie care sa permita cresterea volumului si calitatii serviciilor medicale specializate, ceea ce va conduce la dezvoltarea durabila a companiei si intarirea pozitiei sale pe piata.
  2. Certificarea mecanismelor de maximizarea a calitatii serviciilor de asistenta medicale oferite prin implementarea si certificarea sistemului de management al calitatii (ISO 9001), precum si certificarea unui serviciu de asistenta medicala specializata.
  3. Imbunatatirea strategiei de marketing prin participarea, la târguri externe, cu specific medical, în calitate de expozant, dezvoltarea de parteneriate internationale in domeniul asistentei medicale.

Rezultate obtinute:

  1. 1. Echipamente si softuri specifice asistentei medicale specializate (Sistem de radiologie digitala -1 buc, Computer tomograf cu 16 slice-uri -1buc, Software de reconstructie iterativa si analiza pentru computer tomograf -1 buc, Sistem de endoscopie ORL -1 buc, Electrocardiograf (EKG) -4 buc, Holter EKG -4 buc, Software pentru holter EKG -1 buc, Monitor pacient -4 buc, Defibrilator -4 buc, Ecograf pentru cardiologie cu sonda convexa -1 buc, Ecograf pentru cardiologie cu sonda de tip arie fazata si transductor liniar -1 buc, Ecograf cu sonda liniara pentru endocrinologie -1 buc, Ecograf pentru pediatrie cu microsonda convexa -1 buc, Ecograf pentru urologie cu sonda convexa -1 buc, Ecograf pentru medicina interna cu o sonda liniara si o sonda convexa -1 buc, Ecograf pentru gastroenterologie cu sonda liniara si o sonda convexa -1 buc, Sistem combinat de videoendoscopie cu gastroscop si colonoscop -1set) receptionate si puse in functiune. Echipamente IT ( Laptop pentru vizualizare tomografii si radiografii -2 buc, Server SIUI -1 buc, Server acces internet -1 buc, Server fisiere -1buc, Server SAGA -1 buc ) receptionate si puse in functiune. Echipamente specifice in scopul obtinerii unei economii de energie si surse regenerabile de energie ( Instalatie de incalzire si preparare ACM ) receptionate si puse in functiune. Sistemul de management al calitatii ISO 9001 certificat ; un serviciu medical certificat.
  2. Un proiect implementat cu un management adecvat, cu respectarea cerintelor de informare si publicitate si participare la un targ international in calitate de expozant, in vederea castigarii de noi segmente de piata
  3. Un loc de munca ocupat de o persoana apartinand unei categorii defavorizate

Prin implementarea sa proiectul are un impact major la nivelul localitatii prin crearea unui nou loc de munca. Achizitionarea echipamentelor si softurilor moderne, cu performante ridicate conduce la cresterea competitivitatii firmei pe domeniul activitatilor de asistenta medicala specializata.

Proiectul s-a implementat in perioada 30.08.2018 - 23.12.2019. Valoarea totala a proiectului este de 2.913.290,25 lei din care asistenta financiara nerambursabila 2.051.683,56 lei din care FEDR 1.743.931,02 lei. Locul de implementare: Municipiul Bacau, Str. Erou Ciprian Pintea, nr.17, judet Bacau.

Pentru informatii suplimentare privind derularea proiectului puteti contacta SC CABINET MEDICAL BOANA SRL, la telefon 0745512261, e-mail: office@medicaltop.ro, persoana de contact: MARIUS-DORIN-SORIN BOANA.


Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro


Investm în viitorul tău!

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională

prin Programul Operațional Regional 2014-2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.