Cazurile severe de gripa nu apar la batrani, ci la persoane de varsta medie

Cazuri severe de gripa la persoane de varsta medieCazurile severe de gripa noua nu apar la persoanele varstnice, asa cum ar fi fost de asteptat, ci la oamenii de varsta medie, a atras atentia, duminica, directorul general al Administratiei Spitalelor din cadrul Primariei Capitalei, Marius Savu. El a explicat fenomenul prin faptul ca varstinicii prezinta o imunitate mai puternica,intrucat au "in istoria organismului" anticorpi din perioada gripei din anii 40.
In context, Marius Savu a spus ca nu are cunostinta de o reactie severa a vaccinului si da dat asigurari ca acesta prezinta siguranta.
El a mai spus ca in statele din vest, rata imbolnavirilor a scazut dupa ce o mare parte a populatiei s-a vaccinat.

In Bucuresti, in ultimele trei zile s-au vaccinat intre 6.000 si 7.000 de persoane, iar de la inceputul campaniei, aproximativ 25.000 de persoane.
"A fost nevoie sa moara o personalitate impostanta, pentru ca oamenii sa inteleaga importantavaccinarii", a mai spus Marius Savu, referindu-se la actorul actorul Toni Tecuceanu.

Sursa: http://www.agerpres.ro
Articol adaugat in: 28-06-2015
Vizualizari: 3572

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.

Poti descarca formularul standard in format pdf de aici, il poti completa si ulterior trimite la adresa sau poti completa formularul de mai jos:

 
 
* Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Cabinet Medical Boana s.r.l. in conformitate cu Politica de confidentialitate