Medicaltop Bacau - Prezentare clinicaClinica Medical Top Bacau - echipa de profesionisti formata din medici de elita va ofera servicii medicale de exceptie caracterizate prin promptitudine, profesionalism si standarde europene.
Rezultatele bune si calitatea actului medical ne recomanda drept o institutie implicata activ in nevoile pacientului, o institutie flexibila si dinamica care ofera o alternativa viabila serviciilor oferite de sistemul sanitar de stat.

Program Clinica si Laborator de Analize Medicale:

Luni-Vineri: 07.00-20.00
Sambata: 08.00-13.00

Program Optica Medicala:

Luni-Vineri 09.00 – 20.00
Simbata 09.00 – 13.00.

MedicalTop ofera o gama completa de servicii medicale, fiind acoperite peste 35 specialitati medicale, o gama complexa de investigatii paraclinice si analize de laborator.
Avand posibilitatea efectuarii a peste 350 de tipuri distincte de analize medicale complexe laboratorul nostru va sta zilnic la dispozitie cu echipamente avansate de analiza si o echipa de medici profesionisti.


Clinica MedicalTop ofera servicii medicale in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Bacau pentru urmatoarele specializari: 
- Medicina interna
- Spitalizare de zi
- Cardiologie
- Pediatrie
- Psihiatrie
- Psihologie
- Oncologie
- Laborator analize


Cabinete medicale specializate peste 35 de specializari medicale
Optica Medicala OKlari ofera urmatoarele produse: ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact, accesorii ochelari, service ochelari.
Investigatii medicale avansate asigurate de echipamente medicale de ultima generatie
Laborator analize medicale sistem de analize medicale automatizat care pune la dispozitie rezultatele foarte repede dupa recoltare, fiind acreditat RENAR.

ARTICOLE MEDICALE:

Alimente esentiale pentru oase puternice

Alimente esentiale pentru oase puterniceImportanta dietei bogate in calciu

Daca veti consuma alimentele corecte este mai usor ca niciodata sa va imbogatitit dieta cu calciu, vitamina D si nutrienti esentiali! In cazul in care sunteti unul din pacientii diagnosticati cu osteoporoza, deja sunteti constient probabil, de importanta dietei in prevenirea agravarii conditiei dumneavoastra de sanatate.
Articol adaugat in: 28-06-2015
Vizualizari: 7907
Citeste mai mult...

Alimentatia sanatoasa cand suntem bolnavi!

Reguli prevenire toxiinfectii alimentareIn cazul persoanelor bolnave, alimentatia sanatoasa si echilibrata este o adevarata provocare, in special daca aceste sufera de o boala cornica, precum: cancerul, artrita sau chiar depresia.


Articol adaugat in: 28-06-2015
Vizualizari: 3456
Citeste mai mult...
Citeste mai multe articole...